Veiligheidschoen-zool

schoenenmetzoolbewerkt


Veiligheidsschoenen moeten aan bepaalde veiligheidseisen voldoen. Hierbij worden ook de binnenzolen getest of deze aan de veiligheidseisen voldoen. De fabriek geeft een certificaat af bij de schoenen en de zolen.
Bij 1 op de 7 mensen is het nodig een zool op maat te laten maken. Deze zolen wijken af van de gecertificeerde zolen die in de fabriek getest zijn. Hiermee vervalt de aansprakelijkheid van de fabrikant van de veiligheidsschoenen, waarbij het risico bij de werkgever en werknemer komt te liggen. 
Gelukkig komen steeds meer fabrikanten van veiligheidsschoenen met een passende oplossing. Wij kunnen antistatische zolen maken en dekken deze af met het afdekmateriaal dat bij de veiligheidsschoen hoort. Elke fabrikant heeft zijn eigen afdek en eisen voor de zolen.
Wij kunnen zolen leveren met behoud van het certificaat voor de volgende merken veiligheidsschoenen:

  • EMMA
  • Elten
  • HKS
Om de juiste veiligheidsschoen te vinden die bij uw werkzaamheden en voeten passen, werken wij samen met leveranciers voor veiligheidsschoenen. Daar kunt u altijd de veiligheidsschoen passen. Wij zorgen dat uw zolen aan de eisen voldoen van het merk dat is gekozen, zodat u weer veilig en gecertificeerd rond kunt lopen!
 
    Oss (postadres)
    Obrechtstraat 31
    5344 AT Oss
    T. 0412 - 63 21 73
    Kerkdriel
    Leijensteinstraat 4H
    5331 CT Kerkdriel
    T. 0418 - 74 50 43
    Heesch
    Hoogstraat 1A
    5384 BJ Heesch
    T. 0412 - 63 21 73